Warning: fopen(/var/websites/trondheimmedia/trmedweb/enern/logs/article-view.log): failed to open stream: Permission denied in /var/websites/trondheimmedia/trmedweb/enern/includes/article/classes/article.class.php on line 559 Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/websites/trondheimmedia/trmedweb/enern/includes/article/classes/article.class.php on line 560 Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/websites/trondheimmedia/trmedweb/enern/includes/article/classes/article.class.php on line 561 Årets vinnere - Enern
Logg inn på eksisterende konto

Ikke registrert?
Klikk her for å opprette konto.

Årets vinnere

Årets vinnere
Ola Kjøren og Borghild Løvset gratuleres som årets vinnere av Sykkelenern!

Resultatene kommer fortløpende. Her er linken til resultatlista: http://timing.quick.no/index.php?page=Resultater&Event=941


Kommentarer:
  • Ingen har kommentert denne artikkelen enda, logg inn og bli den første.


Du må logge inn for å kunne kommenter artikler.

Ikke registrert? Klikk her for å opprette konto.