Enern hele sommern!

Enern Oppdal går en aktiv sommer i møte, med tre arrangementer på programmet. Først klassikeren Saltdalshytta Sykkelenern i august, etterfulgt av tidenes løpshelg med Fjellenern og Dynafit Trollheimen Fjellmaraton i september. Vi håper å se deg på startstreken!

Saltdalshytta Sykkelenern 5. august

Sykkelenern er et av Midt-Norges største turritt for hele familien, med start og mål i Oppdal sentrum. Løypene går på grus- og traktorveier, kjerreveier, stier i fjellet og asfalterte veier i sentrum. Vi har tre ulike løypealternativer: 60 km, 42 km og 25 km, i tillegg Knøtteenern for de aller minste.
Ny trasè
Vi gleder oss over å kunne presentere en helt ny løypetrase for Saltdalshytta Sykkelenern 2017! Oppdal Sykkelklubb har over lengre tid jobbet med en spennende og ny trasè: Ei arti og utfordrende løype som både gir smak av fjell og større innslag av sti.

Fjellenern 9. september

Høstens flotteste oppløp for hele familien! Fjellenern er et motbakkeløp med start i Oppdal sentrum. Løypa går opp mot Stølen/Ådalen, før den tar siste bratte bakken opp til toppen av Hovden. Her kan en nyte utsikten mot hele Trollheimen. Mål på toppen av Hovden, med mulighet for gondolbane ned igjen. Distansene er på 8 km og 7 km.

Dynafit Trollheimen Fjellmaraton 10. september

Dynafit Trollheimen fjellmaraton er rangert som ett av Norges beste terrengløp! Løypa går på teknisk sti gjennom fjellområdet Trollheimen og byr på nydelig fjellterreng. Med mange høydemeter blir traseen krevende, men en unik opplevelse for den som liker å løpe i fjellet og å utfordre seg selv! Målgang for alle distansene er i Oppdal sentrum, med aktiviteter og feststemning for både deltakere og tilskuere. Dette er en utfordring og opplevelse i sitt rette element! Deltakerne kan velge mellom 42 km og 23 km.