Saltdalshytta Skienern
23. februar 2019

Midt-Norges største turrenn! 

Enern Oppdal, Nerskogen grendalag og IL Snøhetta er stolte over å invitere deg til Saltdalshytta Skienern 23. februar.  Turrennet har distanser som vil passe for alle – henholdsvis på 40, 14 og 4 km.
Løypene går i flotte, solrike omgivelser i Oppdal og Rennebu. Rennet er lagt opp slik at både eliteløperen, mosjonisten, ungdommen og barnefamilien skal trives.

Meld deg på her.

 

40 km – med tidtaking

Start fra Granasjøen på Nerskogen i Rennebu. 40 kilometer med løyper i fantastisk høyfjellsterreng venter før målgang på Grøtsætra skianlegg. Vi garanterer en flott løypetrase fra Granasjøen, over Skaret, rundt Rauhovden og ned til Grøtsetra. Spurtpris ved Kåsenget – 2000 kr til beste dame og beste herre.
Se løypekart her

 

14 km – med og uten tidtaking

For ungdom 13-15 år og øvrige aldersklasser, samt trimklasse. Start og mål på Grøtsætra skianlegg. Løypa går i siste delen av 40 km-traseen, rundt Rauhovden og tilbake til Grøtsætra. Se løypekart her.

Merk: Sverre Stensheims vandrepokal for gutter/jenter 14 år. Nytt av 2019. 

 

4 km – fristil uten tidtaking

Fire km fristil med start og mål på Grøtsætra skianlegg. Ei løype som passer alle uansett form og utstyr. Rennleder lover artige overraskelser for både store og små langs løypa.
Se løypekart her.