Saltdalshytta Sykkelenern 2018 – et rent terrengritt 

Saltdalshytta Sykkelenern er et av Midt-Norges største turritt og har distanser for hele familien. Løypene består av herlige flytstier, grusveier og grove skogsveier. I 2018 vil rittet bestå av distansene 55 km, 17 km (ungdom) og 10 km (trim), samt Knøtteenern for de aller minste. Årets arrangement vil ha start og mål ved Oppdal Skytterhus.

 

55 km – maratonløype, aktiv/tur med tidtaking

OPPDATERT TRASÉ 2018 – større innslag av grov skogsvei og herlig flytsti

Løypebeskrivelse og kart kommer.

 

Film fra den nordlige delen av traseen

Filmet av Svein Stolsmo, 30. juli 2017.

 

 

17 km – aktiv ungdom

Flytsti, skogsvei og grusvei. Løypebeskrivelse kommer.

 

10 KM – trim og familie uten tidtaking

Flytsti, skogsvei og grusvei. Løypebeskrivelse kommer.

 

NB! Sauer og ungdyr langs løypene. Husk at trafikkreglene gjelder for alle også denne dagen!

Knøtteenern – et sykkelritt for de aller minste

Løypa som er ved målområdet vil bli tilpasset utstyret; trø-traktorer, trehjulssykkel og sykkel med og uten støttehjul. KnøtteEnern passer for de mellom 0-6 år. Det vil bli premier til alle barn, og Sparebank1 SMN stiller med is.  Her blir det god stemning, og kanskje får vi besøk av Labb & Line.

Saltdalshytta Sykkelenern er seedingsritt til Birken!

Skal du selta i Birkebeinerrittet er det viktig å  BIRK ID ved påmelding til Saltdalshytta Sykkelenern. Denne kan også oppgis når dere henter ut startnummer i sekretariatet, men dette etterspørres ikke, så du er selv ansvarlig for å opplyse om dette.

Årets Birkebeinerritt arrangeres 29. august, altså tre uker etter Saltdalshytta Sykkelenern. Deltakelsen på Birkebeinerrittet er stor, og for mange er det om å gjøre å få en så god startposisjon som mulig. En god plassering, eller en god tid fra Saltdalshytta Sykkelenern kan da være veien å gå.