PÅMELDING

Meld deg på Oppdal Fjellmaraton her.

BEDRIFTSPÅMELDING

Bruk Enern som trim & trivsel for ansatte. En sosial opplevelse med store helsegevinster! Felles påmelding hvis det er 10 eller flere fra samme bedrift. Send oss en e-post info@enern.com så melder vi dere på. Fellesfaktura sendes til bedriften.

 

SUPERENER OG SUPERENERN jr.

Lyst til å bryne deg på den lengste distansen på alle fire hovedarrangementene* og få den gjeve tittelen Superener? Da melder du deg på via Vipps og betaler kun 1599 kr for alle arrangementene samlet. Har du ikke helårslisens i de ulike disiplinene kommer engangslisens i tillegg, denne betales ved hvert enkelt arrangement. Selveste Superenern 2018 vinner, i tillegg til heder og ære, en pengepremie på 5000 kr. Merk at du må melde deg på Superenern for å bli Superener, du kan ikke melde deg på arrangementene enkeltvis.

*Saltdalshytta Skienern (40 km), Randoenern (5 fjell), Saltdalshytta Sykkelenern (60 km) og Oppdal Fjellmaraton (42 km).

Påmelding via Vipps:
Gå til betal øverst til venstre i Vipps-appen – søk opp Enern Oppdal – kjøp påmelding til Superenern.

Alle barn som deltar på minimum tre arrangement i løpet av året bli Superener jr. Premie til alle Superener jr.-deltakere. For barna er det ikke samlet påmelding.

Håper vi ser mange Superenere på startstreken i 2018!

 

GAVEKORT

Hvis du ønsker å benytte deg av Superenern eller enkeltarrangement som gave, kan vi sende deg et gavekort, som “bevis” for påmeldingen. Ta kontakt: info@enern.com