Smøretips Saltdalshytta Skienern 2019

OPPDATERT smøretips 23. februar – renndag. Vær- og føreforholdene holder seg stabile, og dermed varsler Intersport Oppdal ingen endringer i varselet som kom 22. februar. Les tips fra gårsdagen under. Lykke til både med ski og på rennet!

Ferskt smøretips 22. februar – Swix-ekspert Inger Mai Loe har vært ute i dag også for å teste forholdene. Hun har kommet med to tips, ett for den viderekommende og ett for turgåeren. Tips også for valg av glider.

Bilde 1: Produktene legges på i rekkefølge fra venstre i tynne lag.
Bilde 2: Spray et tynt lag med baseklister på ferdigrubbet såle, fra hælen og fremover. Legg så et par tynne lag med universalklister.

Bilde 1 for viderekommende:

 

Bilde 2 for mosjonister/trimmere:

Intersport Oppdal sin anbefaling for valg av glider:

 

Oppdaterte smøretips 21. februar fra Intersport Oppdal og Swix-ekspert Inger Mai Loe. Hun har vært ute og testet løypa i dag, og anbefaler følgende for renndag:

– Baseklister, KX35, Nero og et lag med VX 43 på toppen.

– —————————————————————–

19. februar og det er fremdeles noen dager igjen til start, men vi kan melde om svært gode forhold i traseen. Mildværet gir raskt og bløtt føre.

Daglig leder Terje Volden ved Intersport Oppdal mener det fremdeles er tidlig å gi sikre smøretips, men ut i fra værmelding kommer han med følgende anbefalinger:

– universalklister og husk baseklister i bunn. 

Han ville også sterkt vurdert felleski på dette føre for å sikre best mulig feste og glid.